VI TILBYDER

Dressurundervisning
på alle niveauer
fra unghest til Grand Prix

_________________________________________________

For os er det altafgørende, at vi arbejder med hest,
rytter og deres samarbejde på en sund og udviklende
måde – uden at gå på kompromis med omsorgen for hesten.


UNDERVISNING

Undervisningen hos JC Equestrian varetages af Jeanette Larsen. Som, med 25 års erfaring fra både den danske og den internationale dressurscene, er klar til at videregive en masse viden og kompetencer til både heste og ryttere.

Vi tror på en helhedsorienteret tilgang til undervisning og ønsker at tage hånd om både rytter og hest på en sund, nænsom og udviklende måde.

MERE OM UNDERVISERE


NIVEAUER

Hos JC Equestrian tilbyder vi træning fra unghest til Grand Prix niveau, ligesom vi også byder velkommen til ponyryttere.

Vi tager udgangspunkt i dig og din hest, og former vores undervisning, så I udvikler jer mest muligt. Vi går aldrig på kompromis med din hests velbefindende, og presser aldrig “over evne”. Vi tror på den sunde udvikling og har samarbejdet mellem rytter og hest i fokus.

KONTAKT FOR UNDERVISNING


UNDERVISNINGSSTEDER

BROHOLM GODS
…hvor vi byder velkommen i et lækkert ridehus med to indendørsbaner samt flere udendørsbaner i internationale mål med topprofessionelle forhold i de smukkeste omgivelser.

ÅRSLEV
…hvor vi tilbyder udendørs undervisning på lækker, nyanlagt bane med gummigranulatbund

MERE OM FACILITETER

Vi er klar!

Er du klar til at tage din dressurtræning til det næste niveau og sikre dig en fantastisk udvikling i professionelle hænder? Kontakt os allerede idag!

Jeanette Larsen

RYTTER, UNDERVISER & EJER

Kontakt for undervisning, opstalding samt køb og salg af heste