PARADRESSUR B-LANDSHOLD

Vi udvikler morgendagens stjerner indenfor paradressur

Hos JC Equestrian er  vi utroligt stolte over at træne B-holdet indenfor Paradressur.Med landstræner Jeanette Larsen i spidsen har holdet leveret flere flotte resultater på både den danske og den internationale dressurscene.

Resultaterne taler for sig selv

RESULTATER 2018

SJM Guld
DM Bronze
U25 DM Guld

RESULTATER 2019

DM Bronze
U25 Dm Bronze
Blue Hors Kür Cup Sølv

LANDSTRÆNER JEANETTE LARSEN

Det er en fysisk krævende sport – vi har med
benhårde atleter at gøre

_______________________________________

For mig er det både udfordrende og utroligt spændende at være paralandsholdstræner. En fysisk udfordret krop betyder, at den  enkelte rytter rider på sin helt egen måde. Det stiller krav om, at vi tænker ud af boksen for at finde den rigtige måde at udvikle equipagen på.

Det betyder også, at man som pararytter har et meget større commitment til sin hest, fordi det er meget mere krævende at bygge en parahest op. Så samarbejdet mellem hest, rytter og træner bliver meget nært og meget unikt, fordi træneren også skal kunne ride hesten, så den bliver optimal for pararytteren.

Jeg kommer derfor tæt på vores pararyttere og deres heste, og det gør mig utroligt glad og stolt, når de opnår deres mål – og det sker ofte! Jeg er imponeret over vores team og den flid og vilje, de lægger i deres træning, og jeg gør alt hvad jeg kan, for at hjælpe dem på vej.

Ingen skal tro, at paradressur er nemt eller en light udgave af en sportsgren. Det er lige så svært at komme til paradressur VM som rask VM. Det er benhårdt, og vores ryttere arbejder så ekstremt hårdt for at lykkes!